Kérdésed van? Hívj minket bizalommal! +421948362041

Hétfő - Péntek

08:00 - 18:00

 

 

 

 

 

Online étrendek

Miben tudunk neked segíteni?

Ha kezdő vagy! Ha nehéznek tűnik az elejétől elindulni a számodra rögösnek hitt úton, amikor nem tudod, hogy kezd el az edzést és a helyes táplálkozást. De ez az út az a mi segítségünkkel egyszerűvé vállik a számodra, mivel mi át segítünk téged a kezdő nehézségeken, a hosszú évek alatt összegyűjtött tapasztatainkkal, és szaktanácsadásunkkal. Igényed szerint és az adottságaid alapján személyre szabott étrendet és edzéstervet állitunk neked össze, de ehhez te is kellesz, és az ősztinte együttműködésed!

Ha haladó vagy! Nem szeretnéd te magad számolni a grammokat?

 

Kérj személyre szabott étrendet, és edzéstervet. A szakszerű segítségünknek köszönhetően újra gördülékenyen haladhatsz az álmaid fizikuma felé, és ha kitartásod szüntelen, akkor hamarosan vissza is köszönhet rád a tükörből! Amire kérünk, mi előtt kosárba teszed a kiválasztott étrendet/edzéstervet töltsd ki a kérdőívet, írj le magadról mindent, hogy néz ki a napi táplálkozásod jelenleg, mióta edzel, mennyi az életkorod, mennyi a testsúlyod, van e betegséged, milyen eszközök állnak segítségedre az edzőteremben, vagy otthon és ez alapján elkészitsük neked a teljesen személyre szabott étrendet, és edzéstervet. Neked már csak be kell tartanod a tanácsainkat!

 

Az étrendeknél fokozatosan emeljük a kalóriabeviteled tömegnövelésnél. Fokozatosan csökkentjük a kalóriabeviteled szálkásításnál/fogyásnál. Emellett új ételeket is írunk neked!