Kérdésed van? Hívj minket bizalommal! +421948362041

Hétfő - Péntek

08:00 - 18:00

 

 

 

 

 

SCITEC NUTRITION MEGA ARGININE (90 CAPS.)
SCITEC NUTRITION MEGA ARGININE (90 CAPS.)
8 290 Ft

SCITEC NUTRITION MEGA ARGININE (90 CAPS.)

Mega dózisú arginin kapszula

8 290 Ft
Részletek

Mega dózisú arginin kapszula

 - HATÉKONY NITROGÉN MONOXID FOKOZÓ!
 - KEMÉNY BEDURRANÁS, EREZETTSÉG ÉS MAXIMÁLIS OXIGÉNSZÁLLÍTÁS!
 - FOKOZZA A TEHERBÍRÁST ÉS A SZEXUÁLIS ERŐNLÉTET!
 - 1300 MG ARGININ KAPSZULÁNKÉNT!


A Scitec Nutrition Mega Arginine egy nitrogén monoxid (NO) donor: a nitrogén monoxid előanyagaként értágító hatásával fokozza a bedurranást, az erezettséget, továbbá javítja a vázizomzat és a szívizom oxigénellátását. Értágító hatásának köszönhetően javítja az erekciót is. (A tudomány jelenlegi állása szerint az argininből felszabaduló nitrogén monoxid a legfontosabb tényező az erekció létrejöttében)
A megnövekedett teherbírás és az intenzívebb véráramlás elengedhetetlen feltételei az atléták fejlődésének. Arginin hatására a tápanyagok hatékonyabban érik el a megdolgozott izomzatot, és az izomfáradás során keletkező metabolitok kiürülése is gyorsabb. Ennek köszönhetően az izomzat könnyebben regenerálódik és gyorsabban nő.
Az arginin elősegíti az izommunka során keletkező mikrosérülések gyógyulását. Bizonyítottan fokozza a növekedési hormon termelését, az inzulin szekréciót és az inzulin érzékenységet.


Összetétel adagonként (1 adag = 1 kapszula):

 - L-arginin HCL - 1300 mg

Fogyasszon 2-4 kapszula Scitec Nutrition Mega Arginine-t 30 perccel edzés előtt. A maximális hatás eléréséhez fogyasszon további 2-4 kapszulát reggel, ébredés után közvetlenül.

FIGYELEM! Gyermekektől távol tartandó! Használat előtt konzultáljon kezelőorvosával! A lizin aminosav nélkül alkalmazott arginin fokozhatja a már meglévő herpesz vírusok szaporodását. Cukorbetegségben szenvedők számára nem javasolt az arginin fogyasztása, mert hatással lehet a vércukor szintre. Az arginin csökkentheti a vérnyomást.

Adatok
Cikkszám
ScitecMegaArginine90
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!