Kérdésed van? Hívj minket bizalommal! +421948362041

Hétfő - Péntek

08:00 - 18:00

 

 

 

 

 

Scitec Nutrition Mega Ginseng 100 tabletta
Scitec Nutrition Mega Ginseng 100 tabletta
5 290 Ft

Scitec Nutrition Mega Ginseng 100 tabletta

A mentális frisseség elixírje

5 290 Ft
Részletek

A mentális frisseség elixírje

A ginzenget a keleti kultúrákban évezredek óta használják amolyan jolly joker jelleggel: a mentális koncentráció és frissesség fokozására, az immunrendszer megtámogatására és a fáradtság csökkentésére, de még akár a szexuális energia növelésére is mind mind megállja a helyét.


“Ezzel váltottam ki a reggeli kávét, délig-egyig teljesen jó, utána kívánkozna a következő, mert álmosodok, de eddig még nem próbáltam többet szedni.


A fiamnak (16 éves) és a férjemnek is adom reggelente, hamarabb ébrednek a megszokottnál. A fiam a délutáni edzésen is pörög rendesen.”


Sportolók körében emellett nem elhanyagolandó szempont az sem, hogy segítségével anélkül javíthatjuk vele a mentális kondíciónkat, hogy szétpörgessük magunkat különféle stimulánsokkal, például koffeinnel.

Nem, a ginzeng gyengéden bánik az emberrel, nem fog úgy feldobni, hogy majd nem győznek lekaparni a plafonról.

Éppen ezért munkához, tanuláshoz vagy bármilyen szellemi igénybevételhez érdemes megfontolni a használatát, hiszen csak profitálhatunk belőle.


A Mega Ginseng szedése

A ginzeng használata nem egy őrületes hadititok: ha az egészségmegőrző hatására pályázol, akkor étkezésekhez érdemes időzítened az adagokat, ami adagonként egy kapszulának felel meg.

Ha viszont a mentális stimuláció a fontosabb, akkor az igénybevétel előtt fél órával használandó szintén egy kapszulás adaggal számolva.

Adagolás: Ginseng-ből felnőttek napi 2×1 kapszulát szedjenek étkezéssel. 3 hónapnál tovább folyamatosan ne használd, tarts 2 hét szünetet.

Kiszerelés: 100 kapszula

Túladagolása álmatlanságot és más kisebb panaszokat idézhet elő, ezért a javasolt adagot ne lépjük túl.

Terheseknek, illetve véralvadásgátló
gyógyszereket szedőknek, magas vérnyomásban, pszichés problémákban szenvedőknek alkalmazása nem ajánlott! Betegségek fennállása esetén szedése előtt konzultáljunk kezelőorvosunkkal.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, szakképzett edzője, dietetikusa vagy más szakember véleményét!

Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze vagy dietetikusa véleményét!

A leírásokban olvasható szövegek a gyártók, illetve importőrök reklámanyagaiból származnak, így nem minden esetben egyeznek meg a Naturalbodyshop.hu véleményével a termék, illetve eszköz (esetleges) hatásosságát illetően.


Hatóanyag 1 kapszulában

Koreai ginzeng-kivonat 62.5 mg
– amelyből ginzenoid min. 50 mg

Adatok
Cikkszám
ScitecMegaGinseng
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!