Kérdésed van? Hívj minket bizalommal! +421948362041

Hétfő - Péntek

08:00 - 18:00

 

 

 

 

 

Scitec Nutrition 100% Casein Complex 920g - Sárgadinnye-Fehércsokoládé
Scitec Nutrition 100% Casein Complex 920g - Sárgadinnye-Fehércsokoládé
11 990 Ft
ÚJ

Scitec Nutrition 100% Casein Complex 920g - Sárgadinnye-Fehércsokoládé

A 100% Kazein komplex egy micelláris kazein domináns tejfehérje keverék, amely kizárólag kazein tejfehérjékből származik

Részletek

100%-os kazeinkomplex
Micelláris kazein alapú kazein komplex
a kazeinből származó fehérje 100% -a.


A 100% Kazeinkomplex egy micelláris kazein domináns tejfehérje keverék, amely kizárólag kazein tejfehérjékből származik. A kazein magas az esszenciális elágazó láncú aminosavakban (BCAA-kban), és nagyon magas (magasabb, mint a tejsavó) az L-glutaminban, az emberi vérben a leggyakoribb szabad aminosavban. A 100%-os Kazein Komplex fehérje hozzájárul az izomtömeg fenntartásához és növekedéséhez, valamint a normál csontok fenntartásához*. Ennek a terméknek a tejfehérjéi úgynevezett teljes fehérjék, mert minden szükséges aminosavtípust biztosítanak a szervezetnek, beleértve azt a 9 aminosavat is, amelyet a szervezet nem tud szintetizálni, és az étrendnek biztosítania kell őket (azaz hisztidin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, fenilalanin, treonin, triptofán, valin). Extra L-glutamin és taurin, valamint a Papain és Bromelain emésztőenzimek hozzáadódnak a formulához!

A 100% -os kazein komplexben jelen lévő kalcium hozzájárul a normális izomműködéshez, az energiatermelő anyagcseréhez és a neurotranszmisszióhoz. A normál csont- és fogak* fenntartásához is szükség van rá.

*Ezeket a nyilatkozatokat az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság engedélyezte.


Útmutató a Scitec Nutrition 100% Kazein Komplexhez:


Keverjünk össze 1 adagot (30 g) 350 ml folyadékkal naponta. Rázzuk erősen! A 100% -os kazein komplex ideális lehet, ha az étkezések valamilyen oknál fogva túl messze vannak egymástól, vagy lefekvés előtt. Ha edzés előtti és intra-edzés táplálékot (fehérje vagy aminosavak) használ, akkor előnyösebb lehet a kazeint az edzés utáni fő fehérjeként szerepeltetni.

Allergénekkel kapcsolatos információk: Olyan létesítményben készült, amely tejet, tojást, glutént, szóját, földimogyorót, dióféléket, halakat és rákfélék összetevőit dolgozza fel.

Adatok
Súly
920 Gramm
Cikkszám
sciteccaseinsargadinnye
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!