Kérdésed van? Hívj minket bizalommal! +421948362041

Hétfő - Péntek

08:00 - 18:00

 

 

 

 

 

Scitec Nutrition HCA-Chitosan (100 kapszula) - kitozán
Scitec Nutrition HCA-Chitosan (100 kapszula) - kitozán
7 290 Ft

Scitec Nutrition HCA-Chitosan (100 kapszula) - kitozán

7 290 Ft
Részletek

A HCA mellett az egyik legelterjedtebb és egyik leghatásosabb zsírégető hatású anyag a chitosan, melyet zsargonban zsírmágnesnek is neveznek. A chitosan kémiailag egy glikoprotein rost (kitin), amit különböző rákok páncéljából nyernek. Ezek után a chitosan egy deacetilálási folyamaton megy keresztül, amikor kémiai úton az acetilcsoportokat eltávolítják a chitosanból, mely hatékonyan segíti a chitosan aktivitásat azáltal, hogy javítja az oldékonyságát.

A chitosan egy szenzációsan látványos zsírmegkötő tulajdonságú rost, mely képes arra, hogy megkösse a lipideket a gyomorban, mielőtt bekerülnének az emésztőrendszerbe és ezek után a véráramba. Tehát egyszerűen fogalmazva, úgymond mágnesként magához vonzza a felesleges zsírsavakat és nem engedi felszívódni őket, majd ezek a chitosan segítségével kiürülnek a szervezetből.

A HCA-Chitosan szerepe és adagolása:

A chitosan működése tökéletesen kombinálható a HCA-val, sőt a két anyag együttesen még hatásosabban segítheti a fogyást, hiszen ugyanazt a célt szolgálják, csak azt más-más módon érik el. Míg a HCA a felesleges szénhidrátok zsírrá átalakulásának megakadályozásában veszt részt, addig a chitosan a felesleges zsírsavak felszívódásának első számú gátolója. Tehát a két anyag megfelelő kombinációjának szedésekor (mely a Scitec Nutrition HCA-Chitosan kiegészítőjében megtalálható) a zsírfelesleg kialakulásáért felelős plusz szénhidrátok és zsírok ellen is megfelelő védelmet kapunk.

Fontos megjegyzés: a chitosan minden zsírt - így a jó zsírokat is - megköt. Ezért nem ajánlott esszenciális zsírsavakat vagy A, D illetve E-vitaminok, lecitin, halolaj, vagy más olaj-alapú gélkapszuláva egy időben bevenni. Annak, aki gyógyszereket szed, fontos a kezelőorvosát tájékoztatni a chitosan használatáról, mert hasonló módon, egyes gyógyszerek hatását is befolyásolhatja..


Mi az amit elérhetsz a HCA-Chitosan segítségével?

Folyamatos szálkásodás (az izomrostok körül csökken a tárolt zsír),
Fogyókúra esetén is kiváló hatású,
Sportolóknak súlykategória eléréséhez ajánlott,
Folyamatos szedésével alacsonyan tartható a testzsírszázalék (akár tömegnövelésnél is).


Összetevők adagonként (1 adag = 2 kapszula):

  - garnicia cambogia - 840mg
  - kitozán - 300mg

 

Adagolás:

Az elfogyasztani szánt étel zsírtartalmától függően 2x2-4 kapszula naponta, főétkezések előtt fél órával.

Adatok
Cikkszám
ScitecHCAChitosan
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!