Kérdésed van? Hívj minket bizalommal! +421948362041

Hétfő - Péntek

08:00 - 18:00

 

 

 

 

 

Scitec Nutrition Mental Focus (90 caps.)
Scitec Nutrition Mental Focus (90 caps.)
5 690 Ft

Scitec Nutrition Mental Focus (90 caps.)

Fizikai és mentális teljesítményt fokozó formula

5 690 Ft
Részletek

Fizikai és mentális teljesítményt fokozó formula!

 - FOKOZZA AZ ÉBERSÉGET ÉS MENTÁLIS FÓKUSZT!
 - NÖVELI A SPORT-TELJESÍTMÉNYT ÉS A FÁJDALOMTŰRÉST!
 - GÁTOLJA A NEUROTRANSZMITTEREK LEMERÜLÉSÉT!
 - ENYHÍTI AZ IZOMLÁZAT!
 - PONTOS KOFFEIN ADAGOLÁST TESZ LEHETŐVÉ!


Az acetil L-karnitin (ALC) a karnitin olyan formája, ami hatékonyabban kerül a szervezetbe, valamint az L-karnitintől eltérően könnyedén áthatol a vér-agy védelmi gáton és így fontos hatása van az agyra is (fokozza az éberséget, fókuszt, kognitív funkciókat, memóriát). Az ALC képes lehet csökkenteni a nagy (edzés) stressz által okozott leépítő kortizol hormon szintjének emelkedését, és akadályozza a Luteinizing Hormone Releasing Hormone (LHRH) és a tesztoszteron szintjének leesését. Az ALC önmagában nem hormon és nem hormon termelés-növelő, hanem nemre specifikus, tehát nőknél nem kell hormonhatásoktól tartani!

A tirozin egy jó energizáló, neurotranszmitter (idegingerület-átvivő anyag) fokozó és anti-katabolikus aminosav. A fizikai terhelések – mint az edzés is – csökkentik a neurotranszmitterek szintjét. Ez a lemerülés az, ami részben felelős a fáradtság és túledzettség kialakulásáért. A tirozin segít visszaállítani ezeknek az idegingerület-átvivő anyagoknak az optimális szintjét, amitől gyors teljesítmény javulást várhatunk.

Kevéssé ismert az a tény, hogy a tiszta koffein rendelkezik azzal az igazi teljesítménynövelő hatással, amit a kávétól várnánk el. A kávé százával tartalmaz mindenféle hatóanyagot, amelyek részben kioltják a koffein pozitív hatását. Ezen felül a kávéval nehéz pontos koffein adagot belőni. Tiszta koffeinből optimális adag alkalmazásáról tudományos tanulmányokban bebizonyították, hogy jelentős teljesítmény-növekedést, fájdalom- és izomláz-szint csökkenést tapasztalhatunk. A koffein stimulálja a központi idegrendszert is, ami által fokozza az éberséget, mentális fókuszt, valamint az anyagcsere sebességét!

Használati utasítás: 

2-3 kapszula Scitec Nutrition Mental Focus 30-60 perccel edzés vagy bármilyen tevékenység előtt, ami éberséget, fókuszt követel meg. NE LÉPD TÚL AZ AJÁNLOTT ADAGOT!

FIGYELMEZTETÉSEK! Gyermekek elől elzárva tartandó! Konzultálj orvosoddal használat előtt!


Összetétel adagonként (1 adag = 3 kapszula):

acetil L-karnitin - 375 mg
L-tirozin - 375 mg
koffein (vízmentes) - 50 mg

Adatok
Cikkszám
Scitecmentalfocus
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!