Kérdésed van? Hívj minket bizalommal! +421948362041

Hétfő - Péntek

08:00 - 18:00

 

 

 

 

 

Vitaking Multi Liquid Alap Multivitamin 180 gélkaspzula
Vitaking Multi Liquid Alap Multivitamin 180 gélkaspzula
9 900 Ft

Vitaking Multi Liquid Alap Multivitamin 180 gélkaspzula

Vitaking Multi Liquid Alap Multivitamin 180 gélkaspzula
Vitaking Multi Liquid Alap Multivitamin 180 gélkaspzula

14-60 év közöttieknek összeállított könnyen lenyelhető multivitamin. Egyedülállóan komplett folyékony vitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmény lágy-zselatin burokban, amely extra mennyiségben tartalmaz a szervezet számára szükséges alapvető tápanyagokat. Tartalmaz 12 különféle vitamint, 8 ásványi anyagot, számtalan nyomelemet arányosan és bőségesen. Gazdaságos 6 dobozt tartalmazó összeállítás.

9 900 Ft
Részletek

Folyékony vitamin lágy zselékapszulában


Gazdaságos 6 dobozt tartalmazó összeállítás. Összesen 180 gélkapszulát tartalmaz. Egyedülállóan Multi Liquid Alap komplett folyékony multivitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmény lágyzselatin burokban, amely extra mennyiségben tartalmaz a szervezet számára létfontosságú tápanyagokat.


Mi van a Multi Liquid Alap dobozban?

Minden doboz öt darab blistert tartalmaz, egyenként hat gélkapszulával. A készítmény tartalmazza azokat a minden napra szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, amelyeket be kell juttatnunk a szervezetbe.

Kialakításának köszönhetően nagyon könnyű lenyelni. Egyrészt minden adag egyforma méretű zselatin burokba van csomagolva, másrészt az összetevők minden szemben egyforma mennyiségben vannak jelen. A zselatin burok nedvesség hatására síkossá válik, ezzel is megkönnyítve a lenyelését. Nem tapad le a nyelvre, így nem lesz kellemetlen utóíze.

Csomagolása praktikusan lett megtervezve, hogy bárhová magaddal tudd vinni.


Kinek ajánljuk?

Átlagos terheltségű felnőtteknek és iskolásoknak 14 éves kor felett mindennapi fogyasztásra.


Mit várhat az alkalmazásától?

Vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezeted. Az Liquid Alap multivitamin ásványianyag és nyomelem tartalma segjt, hogy még a mai rossz táplálkozási szokások mellett is hiány keletkezzen bármelyik összetevőből.


Hogyan kell szedni?

A Multi Liquid alap vitamint a nap során bármelyik főétkezés után közvetlenül, vagy az étkezés közben célszerű elfogyasztani, hogy a kiegészítők minél jobban összekeveredhessenek az elfogyasztott ételekkel. Nem az a lényeg, hogy minél gyorsabban felszívódjanak, hanem az, hogy minél egyenletesebben táplálják a tested. Soha ne vedd be éhgyomorra! A legjobb, ha azzal az étkezéssel fogyasztod, amelyik tartalmaz némi zsiradékot is. Ez is javítja a hasznosulást.

Étkezz egészségesen, mozogj rendszeresen, és pótold a vitaminokat minden nap!

OGYÉI szám: 14942/2014

 

Hatóanyagok 3 gélkapszulában:

Adatok
Cikkszám
Vitaking_Multi_Liquid_Alap_180
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!