Kérdésed van? Hívj minket bizalommal! +421948362041

Hétfő - Péntek

08:00 - 18:00

 

 

 

 

 

Natur Tanya® Szerves, vegán vas
Natur Tanya® Szerves, vegán vas
3 670 Ft

Natur Tanya® Szerves, vegán vas

Világszabadalommal védett vas-biszglicinát és vérképző vitaminok

3 670 Ft
Részletek

VILÁGSZABADALOMMAL VÉDETT SZERVES, VEGÁN VAS

A Natur Tanya® szerves, vegán vaskapszula, újgenerációs vaskészítmény. Aminosav-kelát formában tartalmazza az Albion™ cég által Ferrochel™ néven szabadalmaztatott szerves vasat, a vas-biszglicinátot. A világszabadalommal védett vegán vas formula, vérképzést támogató szerves vitaminokkal is dúsított, mint folsav, B12- és C-vitamin. (US szabadalomszám 7,838,042, ezen a linken megtekinthető)1

  - A FÁRADTSÁG ÉS A KIFÁRADÁS CSÖKKENTÉSÉHEZ
  - A NORMÁL SZELLEMI MŰKÖDÉS FENNTARTÁSÁHOZ
  - AZ IMMUNRENDSZER EGÉSZSÉGES MŰKÖDÉSÉHEZ


SZERVES, VEGÁN VAS - BIZTONSÁGOS ÉS JÓL TOLERÁLHATÓ

Szerves vasunk ionos töltés nélküli és alacsony molekulatömeggel rendelkezik (~ 204 Dalton), amely kisebb, mint például a szerves vas-glükonát forma. A Ferrochel™ vas forma elemi vas tartalma nagyobb, mint a gyakran használt szerves vas-glükonát formának.

Nem lép kedvezőtlenül kölcsönhatásba más élelmiszer összetevővel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, teljesen biztonságos és nagyon jól tolerálható bárki számára, amit az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) is megerősített pozitív értékelésével2.

Általában mikor egy ásványi anyag hidrolizálódik a gyomorban, a keletkezett vas ion kölcsönhatásba lép más tápanyagokkal és rontja azok felszívódását, vagy olyan vegyületeket alkotnak, melyek nehezen szívódnak fel.

Ez különösen igaz a vasra, ami olyan tápanyagokat inaktiválhat, mint az E-vitamin, blokkolhatja olyan ásványi anyagok felvételét, mint a kalcium, és olyan vegyületeket alkothat, melyek csökkentik a nem hemvas felszívódását (pl. fitátok) és irritálhatja a gyomor nyálkahártyáját.

Azonban a szabadalmaztatott kelát forma megakadályozza, hogy a Ferrochel™ kölcsönhatásba lépjen más tápanyagokkal, ezért magas biológiai hasznosulási értékkel rendelkezik és a belek is jobban tolerálják.

A kelát forma miatt nem reaktív a vas ion, ezért nem lép kölcsönhatásba más tápanyagokkal és nincs kellemetlen hatással az emésztő szervrendszerre, teljesen biztonságos.


ÚJGENERÁCIÓS VASFORMULA

A vas ionos és koordinált kovalens kötéssel kapcsolódik két glicin aminosavhoz. Ez egy tudományosan kutatott összetevő, vagyis az aminosav-kelát struktúra jelenléte tudományosan igazolt a szabadalommal védett TRAACS™ FTIR módszerrel. Ráadásul vegán formula, állati eredetű összetevők nélkül készül, így fogyasztása vegán és vegetáriánus étrendet követők számára is lehetséges.


MILYEN JELLEMZŐI VANNAK A NATUR TANYA® VASNAK?

 - VILÁGSZABADALOMMAL VÉDETT
 - JÓL FELSZÍVÓDÓ SZERVES VAS (VAS-BISZGLICINÁT)
 - HOZZÁADOTT VÉRKÉPZÉST TÁMOGATÓ SZERVES VITAMINOKKAL
 - BIZONYÍTOTTAN JOBB BIOHASZNOSULÁS A SZERVETLEN VAS FORMÁVAL     (PL. VAS-SZULFÁT) ÖSSZEHASONLÍTVA
 - ELLENÁLLÓ A GYOMOR SAVAS PH-JÁVAL SZEMBEN
 - JÓL TOLERÁLHATÓ, BIZTONSÁGOS, HIPOALLERGÉN FORMA
 - NEM OKOZ GYOMORPANASZOKAT, NEM IRRITÁLJA A BELEK   NYÁLKAHÁRTYÁJÁT
 - AKKREDITÁLT LABORBAN BEVIZSGÁLT TERMÉK
 - MAGAS HATÓANYAGTARTALOM, 28 MG AKTÍV VAS ADAGONKÉNT
 - VEGÁN, GLUTÉN-, ÉS LAKTÓZMENTES
 - MESTERSÉGES SZÍNEZÉK-, TARTÓSÍTÓSZER- ÉS AROMA NÉLKÜL
 - ÉLELMISZERIPARI GMP IRÁNYELVEINEK MEGFELELŐ GYÁRTÁS
 - 1 HÓNAPRA ELEGENDŐ MENNYISÉG

A szerves vas olyan B-vitaminokkal (Quali®-B) egészül ki, melyek minőségi alapanyagokból és fenntartható, nyomon követhető, megbízható gyártásból származnak.


HOGYAN SEGÍTENEK A SZERVES ÉS KONCENTRÁLT VITAMINOK?

A folát hozzájárul a normál vérképződéshez, az immunrendszer egészséges működéséhez. A B12-vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához.


Adagolási javaslat: Napi 1 kapszula, lehetőleg étkezés után, bő vízzel lenyelve. Hosszú távon fogyasztva is teljesen biztonságos. Eredményességét kezelőorvosa segítségével, a vas-szint monitorozásával ellenőrizheti.


Hatóanyag a napi adagban: 1 kapszulában

- C-vitamin 40 mg
- Szerves folsav (Quali®-B) 600 µg  
- B12-vitamin (Quali®-B) 2,5 µg 
- ALBION™ Ferrochel™ vas(II)-biszglicinát 108,78 mg
  - amelyből vas  28 mg

Adatok
Cikkszám
NaturTanya_Szerves_vas
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!