Kérdésed van? Hívj minket bizalommal! +421948362041

Hétfő - Péntek

08:00 - 18:00

 

 

 

 

 

Swanson B12-vitamin kapszula – 100db

A B12-vitamin hozzájárulhat a sejtszintű anyagcseréhez, a sejtek megújulásához, a vörösvérsejtek képződéséhez, a depresszió csökkentéséhez, a hangulat javításához.

Részletek

Swanson B12-vitamin kapszula

A B12-vitamin hozzájárulhat a sejtszintű anyagcseréhez, a sejtek megújulásához, a vörösvérsejtek képződéséhez, a depresszió csökkentéséhez, a hangulat javításához. Jótékony hatással lehet a sclerosis multiplex kezelésére, segíthet az Alzheimer-kór megelőzésében.


B12-vitamin

A kobalamin (B12-vitamin) hatása az egész szervezetre kiterjed. Megfelelő mennyiségű bevitele támogatja a vörösvérsejtek előállítását, a normál idegképződést, a nukleinsavak felépítését, elősegíti az aminosavak fehérjékbe való beépülését és hasznosítását. Hozzájárul a pszichológiai funkciók megfelelő működéséhez, a fáradtság és kifáradás megelőzéséhez. Hiányában kóros vérszegénység léphet fel, általános testi leromlás, kimerültség és idegrendszeri károsodás, például elbutulás alakulhat ki.


Hatóanyag 1 kapszulában:

B12-vitamin (cianokobalamin) – 500mcg


Javasolt adagolás:

napi 1 kapszula.


Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Adatok
Cikkszám
SwansonB12-vitamin
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!