Kérdésed van? Hívj minket bizalommal! +421948362041

Hétfő - Péntek

08:00 - 18:00

 

 

 

 

 

UNIVERSAL NUTRITION ANIMAL PUMP PRO 440 G GREEN APPLE
UNIVERSAL NUTRITION ANIMAL PUMP PRO 440 G GREEN APPLE
15 900 Ft

UNIVERSAL NUTRITION ANIMAL PUMP PRO 440 G GREEN APPLE

UNIVESAL ANIMAL PUMP PRO

GREEN APPLE

15 900 Ft
Részletek

Az Animal Pump Pro formuláját John Jewett tervezte, hogy kihasználja a összetevők szinergetikus hatását, így maximalizálva a teljesítményt és a fókuszt az edzőteremben.

Az Animal Pump Pro terméket úgy tervezték meg, hogy stimulánsmentes legyen azok számára, akik érzékenyek a koffeinre, de szeretnék a teljesítményt, a regenerálódást és összpontosítást növelni.

Bőrszaggató bedurranás... ez a testépítés Szent-Grálja! Ez az a rendkívül addiktív és eufórikus érzés, mely a legtöbb teremlátogatót megragadja és egy életre fogva tartja... egy állandóan ismétlődő újjászületés... egy azonnali jutalom a terem padlójára hullott könnyekért és izzadságcseppekért. Persze több is pillanatnyi kielégülésnél... instant növekedés... az izomrostok elárasztása oxigénnel, tápanyagokkal és anabolikus hormonokkal!

Vannak azonban napok, mikor valamiért nem jön el...sorozat, sorozat után, de semmi... várod hogy izmaid pattanásig feszüljenek, de csak fáradtságot és levertséget találsz. Más alkalmakkor pedig csak egy gyors “ízelítőt” kapsz. Amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan tűnik el... otthagyva vágyakozással tele és belapult izmokkal. A csalódottság pedig nem csak azért lesz úrrá rajtad, mert képtelken vagy elérni és fenntartani az imádott pumpát, hanem azért mert ez a további növekedés reményét is elveszi.

Az Animal Pump Pro főbb összetevői

Citrulin-malát: kiemelkedő mértékben növeli meg az izmok vérellátását, bődületes mértékben tolja befele az összes szükséges tápanyagot és szinte kisöpri a szemetet!

Nitrosigine: Egy szabadalmaztatott vegyület, amely inozittal összekapcsolt arginint és szilíciumot tartalmaz. A nitrozigin ötször hatékonyabban növelheti az NO-termelést, mint az arginin, csökkentheti az izomkárosodás edzés során, és eltávolíthatja az anyagcsere melléktermékeit

Hydromax: A glicerin szabadalmaztatott, rendkívül koncentrált formája, amely növeli az állóképességet, megakadályozza annak csökkenését az edzés során.

Alpha GPC: Részt vesz az idegi működésben és az izomösszehúzódásban. Az acetilkolin szintjének növelésével javul a fókusz, a kognitív funkciók és az erősebb izomösszehúzódások kiváltására való képesség.

Huperzine A: Ez egy kolinerg vegyület, amely megakadályozza az acetilkolin lebomlását az agyban. Javíthatja a motivációt és a fókuszt.

L-tirozin: Stimuláló hatású aminosav, amely fokozza a szellemi frissességet, a koncentrációs képességet, az „edzésre hangolódást”, illetve az anyagcsere gyorsításával fokozza az állóképességet.

Tengeri só: Nátrium-klorid, a sportolók hidratáltságának döntő összetevője. Fontos szerepet játszik az emésztésben, a kognitív funkciókban és az izomösszehúzódásban. Már 2%-os folyadékvesztés is csökkentheti az edzésteljesítményt, így a hidratálás a lehető legjobb edzés egyik kulcsa.


Javasolt használat: Keverjen el egy adag (19,1g) terméket 150 ml vízben. Fogyassza edzés előtt 30 perccel!

Egyéb összetevők: szilícium-dioxid (E551), természetes és mesterséges aromák, csomósodásgátló: kalcium-szilikát (E552), savasságot szabályzó: citromsav (E330) és dikalcium-foszfát (E341); Édesítőszerek: szukralóz, aceszulfám-kálium; szinezékek: 102 és E133.                                                                                 1 adag - 19,1g


Kalória                                                                               10kcal


Szénhidrát                                                                          3g

                                                                              
Nátrium                                                                             160 mg (7%*)


Kálium                                                                               75 mg


Pump and Cell Vollumization Complex


Kreatin-monohidrát                                                           5000mg
Citrullin-malát                                                                    4000mg
Glicerin 65% por (HydroMax)                                           3000mg
Nozitollal stabilizált arginin-szilikát                                1500mg
 
Energy and Focus Matrix


L-tirozin                                                                            2000mg
L-alfa-gliceril-foszforilkolin (Alpha GPC)                        600mg
Hyperzin A (Huperzia Serrata kivonat)                          100mcg
 
 
Elektrolitok


Tengeri só                                                                          400 mg


* DV %
** Napi érték (DV) nincs meghatározva

Adatok
Súly
440 Gramm
Cikkszám
U-1270-440-ga
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!