Kérdésed van? Hívj minket bizalommal! +421948362041

Hétfő - Péntek

08:00 - 18:00

 

 

 

 

 

Vitaking Kálium potassium 99mg – 100db
Vitaking Kálium potassium 99mg – 100db
3 790 Ft

Vitaking Kálium potassium 99mg – 100db

Vitaking Kálium potassium 99mg – 100db
Vitaking Kálium potassium 99mg – 100db

A kálium a makroelemek közé tartozik, vagyis olyan ásványi anyag, amelyre a szervezetnek folyamatosan szüksége van, így pótolni kell. Alapvető szerepet játszik a sejtek megfelelő működésének biztosításában.

3 790 Ft
Részletek

A táplálkozás során általában elegendő káliumot veszünk magunkhoz, ám számos kórállapot vezethet nagyfokú káliumvesztéshez, amelyek fennállásakor a pótlásról gondoskodni kell.


A kálium szervezetre gyakorolt jótékony hatásai:

 - Alapvető szerepet játszik a sejtek megfelelő működésének biztosításában.
 - Hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, hozzájárul a normál izomműködéshez, részt vesz a normál vérnyomás fenntartásában.


A fokozott verejtékezés és néha a tavaszi őrült diéták hatására elsősorban a nők esetében alakul ki káliumhiány, egyeseknél ez olyan szintű, hogy megakadályozza a verejtékezést.

A probléma könnyen kezelhető napi 1000mg bevételével vagy magas kálium tartalmú élelmiszerek fogyasztásával (pl: burgonya, paradicsom, zöldfőzelékek).

Ha valaki túl sok kávét fogyaszt, előfordulhat, hogy azt a fáradtságot, ami ellen küzd, az elszenvedett káliumveszteség okozza. A kávé, alkohol, cukor, és a vizelethajtó gyógyszerek ugyanis a kálium ellenségei, kiürítik a szervezetből. Aki ilyen dolgokat fogyaszt, annak fokozott figyelemmel kell lennie a megfelelő bevitelre.


Napi ajánlott mennyiség: 4 kapszula étkezés közben.


Vitaking Kálium potassium 99mg termékcimke:

Adatok
Cikkszám
Vitaking_potassium99mg
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!